Jonglerende Ouders

Jonglerende Ouders

Ben jij een opvoeder en ervaar je stress en spanningsklachten?

Voel je de stress in je schouder, nek en rug?

Of heb je last van RSI, hoofdpijn, hyperventilatie of een hernia?

Heb je misschien daarbij ook nog opvoedproblemen of geef je mantelzorg?

Moet jij alle ballen in de lucht houden, thuis en op het werk?

Integrale aanpak

Als Psychomotorisch Kindertherapeut én oefentherapeut Mensendieck bied ik jou een integrale aanpak. Ik help je met je lichamelijke klachten en zo nodig ook met je gezin of andere zorgtaken. Ik behandel zowel opvoedvragen over kinderen en pubers als kinderen met gedragsproblemen. Bijvoorbeeld kinderen met weinig zelfvertrouwen, problemen met pesten, faalangst, hechtingsproblemen, een diagnose ADD-ADHD, PDD-NOS, autisme, hoogbegaafdheid of hoogsensitiviteit.

Kom kennismaken en ontdek wat ik voor jou en je gezin kan betekenen. Je krijgt meteen tools om thuis mee aan de slag te gaan.

Met dat gesprek onderzoek ik je hulpvraag, geef ik inzicht in mogelijke oorzaken en bied ik mogelijkheden voor een oplossing. Tegelijk geef ik je handvatten om gezin, werk en eigen tijd beter te combineren en eventuele knelpunten aan te pakken.

Wil jij jouw probleem aan de wortel aanpakken?

Wil jij meer grip op je leven? Wil jij weer fit zijn en tegelijk de conditie van je gezin verbeteren? Wil jij meer kwaliteit van leven?

Voel hoe je lichamelijk welbevinden groeit en de harmonie in je gezin terugkeert. Ervaar hoe je lijf soepeler wordt, hoe je meer energie krijgt. Zie hoe je gezin de kans krijgt om zich te ontplooien. Zie je kinderen vrijuit bewegen. Hoeveel is dát jou waard?

Website: www.jonglerendeouders.nl