Ik liep al geruime tijd rond met nek- en schouderklachten

“Omdat de pijn steeds erger werd, besloot ik hulp te zoeken bij een deskundige. Een speurtocht op internet leverde o.a. een verwijzing naar Mensendieck op. De benaderingswijze sprak mij aan. Ik houd van praktische tips met een snel resultaat. 

Ik heb contact gezocht met Mensendieckpraktijk Merwesteijn. Gelijk bij het intake gesprek kreeg ik al van Carlijn aanwijzingen om mijn houding en de omstandigheden op het werk, thuis en zelfs in bed, te verbeteren. Ik ben ze gelijk gaan toepassen en voelde dat de pijn steeds langer weg bleef. 

Als proef op de som stond ik bij de dodenherdenking op 4 mei jl. op het Sumatraplein. De laatste jaren was dat behoorlijk afzien, want na een paar minuten begon alles steeds meer pijn te doen. Nu nam ik de aangeleerde houding aan en heb 3 kwartier pijnvrij kunnen staan! Akkoord, de voeten gingen wat slapen, maar toch. 

Ik kan daarom de methode volgens Mensendieck en de praktijk van Carlijn Dolmans en Mary Kas van harte aanbevelen: vanwege de persoonlijke benadering, het advies ‘op maat’ en het feit dat je er snel baat bij hebt.”

L. W.

Mei 2016.


Category: Referenties Mensendieck

← Referenties Bij Carlijn